·         Bor- és gasztroturizmus menedzser

Idegenforgalmi szakmenedzser

Üzleti szakügyintéző

  • Gazdálkodási menedzserasszisztens elágazás
  • Projektmenedzser-asszisztens elágazás
  • Pénzügyi szakügyintéző elágazás
  • Számviteli szakügyintéző elágazás

Vállalkozási szakügyintéző

  • ERASMUS
  • CEEPUS

 

 

 

 

A 2014-es tanegység lista:

levelező tagozat

…………………………………………………………………………………

2014/15. tanév, I. félév konzultációs beosztása

2014/15. tanév, II. félév konzultációs beosztása

Szakdolgozati témák és konzulensek

Záróvizsga témakörök

…………………………………………………………………………………

Tantárgyi tematikák 2014-15-ös tanév, tavaszi félév:

1.      Turisztikai erőforrások és termékek

 

2.      Bor-és gasztroturizmus termékmenedzsment

·         Oktatói segédanyag

·         Oktatói segédanyag

·         Oktatói segédanyag

·         Oktatói segédanyag

·         Oktatói segédanyag

 

3.      Bormarketing

 

4.      Gasztroturizmus esettanulmányok

·         Oktatói segédanyag

5.      Attrakció-és látogatómenedzsment

·         Oktatói segédanyag

6.      Projekttervezés

·         oktatói segédanyag

·         oktatói segédanyag

·         oktató segédanyag

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tantárgyi tematikák 2014-15-ös tanév, őszi félév:

1.      A turizmus rendszere, környezete

·         ppt.

2.      Turisztikai közigazgatás és területfejlesztés

·         ppt1

·         ppt2

·         ppt3

·         ppt4

·         ppt5

·         ppt6

·         ppt7

·         ppt8

3.      Üzleti vállalkozási és jogi alapismeretek

·         ppt

·         ppt

·         ppt

·         ppt

·         ppt

·         ppt

·         ppt

·         ppt

4.      Turizmus és gazdaság Magyarországon és Európában

·         Oktatási segédanyag

 

5.      Turizmus marketing

·         Marketing alapok 1.

·         Marketing a turizmusban

·         Turisztikai desztináció

·         A kult.turizmus szerepe az Észak-magyarországi régióban

 

 

6.      Szálláshely-és vendéglátás menedzsment

·         Oktatási segédanyagok:

 

·         A szálloda és turizmus

·         Vendéglátás

·         Szálloda, 2.

·         Környezetvédelem

·         A vendéglátás gazdasági jelentősége

·         Vendéglátás és turizmus

·         Italismeret

·         Borutak

·         Házi dolgozat

 

7.      Gasztronómiai kultúra

·         Oktatási segédanyag

 

8.      Bor-és italismeret

 

…………………………………………………………………………………………..

 

1.      A szakirányú továbbképzési szak megnevezése:

Bor- és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzési szak

2.      A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

Bor- és gasztroturizmus menedzser

3.      A szakirányú továbbképzés képzési területe:

Gazdaságtudományok

4.      A felvétel feltételei:

A képzésben legalább alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

5.      A képzési idő:       2 félév

6.      A szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma:        61 kredit

 

 

Eszterházy Károly Főiskola
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Gazdaságtudományi Intézet

3300, Eger
Egészségház utca 4.

Telefon: 36/520-473

Központi telefon:
36/520-400

Fax: 36/520-444

E-mail: titkar@ektf.hu